login   |    register

Scale Modeling Sponsors

See Your Ad Here!

User Support
This forum deals with technical issues, email problems or other support related issues.
Adding pictures to your posts
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:16:23 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:13:17 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:15:58 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:26:14 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:29:45 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:41:09 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:42:09 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:45:51 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:53:14 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:52:53 (GMT).
Removed by original poster on 01/22/18 - 02:56:19 (GMT).
armyguy
_VISITCOMMUNITY
Wisconsin, United States
Joined: December 07, 2012
KitMaker: 224 posts
Historicus Forma: 0 posts
Posted: Sunday, January 21, 2018 - 07:57 AM UTC
test
rv1963
_VISITCOMMUNITY
New York, United States
Joined: December 07, 2004
KitMaker: 1,685 posts
Historicus Forma: 410 posts
Posted: Monday, March 26, 2018 - 01:52 AM UTC
I will try running a few tests to see if I can get my pics to work full size across my post, this should be interesting.
rv1963
_VISITCOMMUNITY
New York, United States
Joined: December 07, 2004
KitMaker: 1,685 posts
Historicus Forma: 410 posts
Posted: Monday, March 26, 2018 - 01:52 AM UTC
Nope didn't work same problem I had before.
rv1963
_VISITCOMMUNITY
New York, United States
Joined: December 07, 2004
KitMaker: 1,685 posts
Historicus Forma: 410 posts
Posted: Monday, March 26, 2018 - 01:57 AM UTC
Another try this make take a while.
rv1963
_VISITCOMMUNITY
New York, United States
Joined: December 07, 2004
KitMaker: 1,685 posts
Historicus Forma: 410 posts
Posted: Monday, March 26, 2018 - 02:14 AM UTC
Another try, I will keep at it.
rv1963
_VISITCOMMUNITY
New York, United States
Joined: December 07, 2004
KitMaker: 1,685 posts
Historicus Forma: 410 posts
Posted: Monday, March 26, 2018 - 02:15 AM UTC
It worked, It would appear I was copying the thumb nail and not the full size picture.