login   |    register
Photography
Questions about shooting your models and dioramas? Ask here.
Problem with kodak easyshare
SkateOrDie
_VISITCOMMUNITY
Iowa, United States
Joined: September 09, 2005
KitMaker: 747 posts
Historicus Forma: 75 posts
Posted: Monday, July 24, 2006 - 09:56 AM UTC
my moms kodak easyshare digital camera won't load pics from the camera to the computer And every cable is connected I did everything the guide thingy said to do on this problem and it still won't transfer (share) photos from the camera to the computer.

easyshare my ass
nzgunnie
_VISITCOMMUNITY
Auckland, New Zealand
Joined: October 15, 2004
KitMaker: 371 posts
Historicus Forma: 59 posts
Posted: Monday, July 24, 2006 - 11:39 AM UTC
you could always get a card reader.
matt
Staff MemberCampaigns Administrator
_VISITCOMMUNITY
New York, United States
Joined: February 28, 2002
KitMaker: 5,940 posts
Historicus Forma: 203 posts
Posted: Monday, July 24, 2006 - 03:26 PM UTC
try reloading the software...................
AJLaFleche
_VISITCOMMUNITY
Massachusetts, United States
Joined: May 05, 2002
KitMaker: 8,074 posts
Historicus Forma: 1,791 posts
Posted: Monday, July 24, 2006 - 05:59 PM UTC
Try restarting the compluter with the camera connected.
keenan
_VISITCOMMUNITY
Indiana, United States
Joined: October 16, 2002
KitMaker: 5,271 posts
Historicus Forma: 113 posts
Posted: Monday, July 24, 2006 - 06:36 PM UTC

Quoted Text


easyshare my ass



Comedy gold...

Shaun
Savage
_VISITCOMMUNITY
England - East Anglia, United Kingdom
Joined: June 04, 2003
KitMaker: 1,405 posts
Historicus Forma: 45 posts
Posted: Monday, July 24, 2006 - 08:35 PM UTC
I have an old DX3600 with the docking station etc… I don’t have Easyshare installed. All you need is Kodak’s Camera Connection Software.

The docking station then works the same as any card reader does i.e. access through Explorer.

PS: Before installing Easyshare remember that you firstly need to shutdown your security software.
Easy_Co
_VISITCOMMUNITY
England - South East, United Kingdom
Joined: September 11, 2002
KitMaker: 1,933 posts
Historicus Forma: 0 posts
Posted: Thursday, August 03, 2006 - 11:30 PM UTC
i have that system, I had trouble at first but it works ok now,though I think its a bit over engineered.