login   |    register
User Support
This forum deals with technical issues, email problems or other support related issues.
How to Change Username
All_You_Can_Kit
_VISITCOMMUNITY
Jakarta Raya, Indonesia
Joined: August 22, 2012
KitMaker: 599 posts
Historicus Forma: 0 posts
Posted: Wednesday, June 27, 2018 - 06:15 PM UTC
Hi all,

Can I change my username? If so, what should I do?
Thanks a lot





Cheers,


Garry
All_You_Can_Kit
_VISITCOMMUNITY
Jakarta Raya, Indonesia
Joined: August 22, 2012
KitMaker: 599 posts
Historicus Forma: 0 posts
Posted: Thursday, June 28, 2018 - 04:20 AM UTC
Help? Please...
drabslab
_VISITCOMMUNITY
European Union
Joined: September 28, 2004
KitMaker: 2,182 posts
Historicus Forma: 1 posts
Posted: Thursday, June 28, 2018 - 10:03 AM UTC
if you mean your callsign, I think it is not possible.
All_You_Can_Kit
_VISITCOMMUNITY
Jakarta Raya, Indonesia
Joined: August 22, 2012
KitMaker: 599 posts
Historicus Forma: 0 posts
Posted: Thursday, June 28, 2018 - 04:18 PM UTC

Quoted Text

if you mean your callsign, I think it is not possible.



Yep, that's it what I mean, thanks mate. Anyway, callsign is similar with username as we can see in our "View Profile" page.

Any other opinions and/or experiences?
drabslab
_VISITCOMMUNITY
European Union
Joined: September 28, 2004
KitMaker: 2,182 posts
Historicus Forma: 1 posts
Posted: Friday, June 29, 2018 - 01:54 AM UTC

Quoted Text

Any other opinions and/or experiences?



I think that the basis of this little problem could be that the programmer of the user account system used the callsign as technical key to identify each user instead of a hidden primary key.

If that assumption is correct then it is a classic mistake to confuse between internal computer keys and data which the user or business may want to change.

I can only enjoy that others make the same mistakes as what I have done myself

At the end, Garry_007 is not that bad.
Tojo72
_VISITCOMMUNITY
North Carolina, United States
Joined: June 06, 2006
KitMaker: 4,688 posts
Historicus Forma: 1 posts
Posted: Friday, June 29, 2018 - 02:34 AM UTC
Looks like it is possible

http://www.armorama.com/modules.php?op=modload&name=SquawkBox&file=index&req=viewtopic&topic_id=239253


Did you try what he said?
All_You_Can_Kit
_VISITCOMMUNITY
Jakarta Raya, Indonesia
Joined: August 22, 2012
KitMaker: 599 posts
Historicus Forma: 0 posts
Posted: Monday, April 27, 2020 - 02:03 AM UTC

Quoted Text



I can only enjoy that others make the same mistakes as what I have done myself

At the end, Garry_007 is not that bad.



Sorry for my very long late reply mate Drabslab, since my visit schedule to Armorama web is really really uncertain.

Yep, that's what I do until now and so many thanks to deliver the confident back to me to still use the somewhat odd username
All_You_Can_Kit
_VISITCOMMUNITY
Jakarta Raya, Indonesia
Joined: August 22, 2012
KitMaker: 599 posts
Historicus Forma: 0 posts
Posted: Monday, April 27, 2020 - 02:06 AM UTC

Quoted Text



Did you try what he said?



Sorry for my very long late reply mate, since my visit schedule to Armorama web is really really uncertain.

Yes, I have it done on June 26, 2018, but I think maybe the principal guys around there were so busy. No problem at all, just enjoy the as mate Drabslab suggested

Thanks mate Anthony
RobinNilsson
Staff MemberTOS Moderator
KITMAKER NETWORK
_VISITCOMMUNITY
Stockholm, Sweden
Joined: November 29, 2006
KitMaker: 6,687 posts
Historicus Forma: 0 posts
Posted: Monday, April 27, 2020 - 02:18 AM UTC

Quoted Text


Quoted Text



Did you try what he said?



Sorry for my very long late reply mate, since my visit schedule to Armorama web is really really uncertain.

Yes, I have it done on June 26, 2018, but I think maybe the principal guys around there were so busy. No problem at all, just enjoy the as mate Drabslab suggested

Thanks mate Anthony



Send me 'message' (button in the header of this post) with the wanted name, I think I can change it
All_You_Can_Kit
_VISITCOMMUNITY
Jakarta Raya, Indonesia
Joined: August 22, 2012
KitMaker: 599 posts
Historicus Forma: 0 posts
Posted: Monday, April 27, 2020 - 02:40 AM UTC

Quoted Text

Send me 'message' (button in the header of this post) with the wanted name, I think I can change it



Hi Robin, PM sent.

Many thanks for your help, mate!
RobinNilsson
Staff MemberTOS Moderator
KITMAKER NETWORK
_VISITCOMMUNITY
Stockholm, Sweden
Joined: November 29, 2006
KitMaker: 6,687 posts
Historicus Forma: 0 posts
Posted: Monday, April 27, 2020 - 02:43 AM UTC

Quoted Text


Quoted Text

Send me 'message' (button in the header of this post) with the wanted name, I think I can change it



Hi Robin, PM sent.

Many thanks for your help, mate!



Welcome GarryIchi,
Garry_007 is history
All_You_Can_Kit
_VISITCOMMUNITY
Jakarta Raya, Indonesia
Joined: August 22, 2012
KitMaker: 599 posts
Historicus Forma: 0 posts
Posted: Monday, April 27, 2020 - 03:39 AM UTC

Quoted Text



Welcome GarryIchi,
Garry_007 is history



Yeay, bingo!!

It's finally working, after performing your latest suggestion to clear the browser cache. That's the little thing that I should not missed. Now, all of the entire stuff come back to normal again

So many thanks mate Robin, you're the man! & have a nice modeling day there!





Kind regards from Indonesia,


Garry
RobinNilsson
Staff MemberTOS Moderator
KITMAKER NETWORK
_VISITCOMMUNITY
Stockholm, Sweden
Joined: November 29, 2006
KitMaker: 6,687 posts
Historicus Forma: 0 posts
Posted: Monday, April 27, 2020 - 03:42 AM UTC
Good!
Ignore my latest e-mail about changing password, cache cleaning seems to have done something similar.
All_You_Can_Kit
_VISITCOMMUNITY
Jakarta Raya, Indonesia
Joined: August 22, 2012
KitMaker: 599 posts
Historicus Forma: 0 posts
Posted: Monday, April 27, 2020 - 04:29 AM UTC

Quoted Text

Good!
Ignore my latest e-mail about changing password, cache cleaning seems to have done something similar.



Absolutely Robin! Glad to hear that